60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Verwarming en ventilatie

Voor een behaaglijk binnen klimaat

Een goede en betrouwbare cv-installatie is een belangrijk onderdeel in uw woning. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van uw cv-toestel, haard tot en met het installeren van een complete nieuwe installaties. Wij leveren u de nieuwste technieken en zijn altijd bezig met innovatieve en duurzame oplossingen. Wij zijn merkdealer voor cv-/combiketels van Ferroli (het voormalig Agpo) gevestigd in ons Breda en Nefit uit Deventer. Voor regelingen zijn we merkdealer van Honeywell (evohome).

Voor de warmteafgifte zijn legio mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan paneelradiatoren, ledenradiatoren, designradiatoren, (vloer)convectoren en vloer- en wandverwarming. Ongeacht de smaak/stijl is er altijd een passende oplossing te vinden. Door de ruime keuze en mooie afwerking van de huidige gashaarden, is dit een mooie uitbreiding in uw woning.

Om het comfort te verhogen en energie te besparen, zijn diverse regeltechnische oplossingen. U kunt hierbij denken aan een modulerende kamerthermostaat met zelf aanlerend aanwarm gedrag tot vraag gestuurd verwarmen en ventileren wat tot ruimte niveau regelbaar is.

Zonder goed ventileren kunt u niet comfortabel leven in uw woning; een mens heeft immers zuivere lucht nodig. Wanneer u zorgt voor voldoende frisse lucht krijgt u een aangenaam klimaat in uw woning wat ook beter te verwarmen is. Met een goede ventilatie zorgt u er ook voor dat u het vochtgehalte onder controle houdt in uw woning.

In verband met de garantie en aansprakelijkheid installeren we uitsluitend door ons geleverde materialen.

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Het ambacht loodgieter is ontstaan uit het waterdicht maken van daken met lood. Begin twintigste eeuw waren er nog helemaal geen gas- en water technische installaties. De eerste water- en afvoerleidingen werden gemaakt uit lood, uiteraard door deze vakman. Het woord loodgieter is zo ontstaan door het gieten van stroken lood waarmee buizen waterdicht werden gemaakt. Uiteindelijk kwam er gasgestookte tapwater en verwarmingsinstallaties welke ook onder de discipline van de bredere installateur vielen. De installaties, sanitair en dakbedekking hebben een enorme vlucht gemaakt tot aan de duurzame installaties welke we vandaag de dag kennen. Vanaf het begin zit deze kennis binnen ons bedrijf en wordt van generatie op generatie monteurs overgedragen. Tot op de dag van vandaag worden door ons de meest moderne installaties gemaakt met het respect voor het mooie ambacht!