58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Sanitair

Comfortabel en hygiënisch

Je hebt er geen erg in omdat tegenwoordig alles is weggewerkt. Maar om water bij al je sanitaire toestellen door je gehele woning te krijgen en af te voeren zijn er behoorlijk wat leidingen nodig. Ook je gasfornuis of gasgestookte combinatie kan niet zonder gasleiding.

Een goede sanitaire installatie zorgt voor meer woonplezier en hygiëne. Hierbij gaat het niet alleen om een enkele kraan, maar om de gehele installatie compleet met badkamer(s) en toilet(ten). Wij kunnen voor u complete gas-, warm- en koudewater installaties aanleggen. Daarnaast bent u ook voor riolering of hemelwaterafvoeren bij ons aan het juiste adres. Uiteraard onderhouden wij al deze installaties en sanitaire toestellen.

In deze tijd hoeft geen badkamer of toilet meer standaard te zijn. Elke door ons gemaakte badkamer wordt gemaakt zoals u dat wilt met een deskundig advies. Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor alle disciplines welke voorkomen bij een badkamer- en toiletrenovatie, hierbij heeft U maar één contactpersoon. De wereld van het sanitair heeft de afgelopen jaren grote stappen gemaakt, waardoor het woonplezier vergroot kan worden. Hierdoor zal uw badkamer meer een verblijfsruimte worden.

Op het gebied van aangepast sanitair is ook alles mogelijk. Dit zorgt ervoor dat u langer met veel plezier in uw woning kunt blijven wonen. Ook hebben we oplossingen om complete douchehoeken waterdicht te renoveren en baden te vervangen voor compleet waterdichte douchehoeken.

In verband met de garantie en aansprakelijkheid installeren we uitsluitend door ons geleverde materialen.

{"arrow":"true","pagination":"true","speed":"300","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","loop":"true","animation_flex":"slide","slide_to_show_flex":"1","max_slide_to_show_flex":"1","slide_to_scroll_flex":"1","slide_margin_flex":"0","slide_width_flex":"0","start_slide_flex":"0","ticker_hover_flex":"true","height_auto_flex":"false","random_start_flex":"false","caption":"false"}

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Nous installatie, 57 jaar vakmanschap, 57 jaar passie voor installatie. Installatiewerk voor particulieren en bedrijven in Breda en omstreken. Bij ons kunt u rekenen op een vakkundige installatie, waarbij wij altijd van uw wensen uitgaan. Bij ons kunt u terecht voor het kleinste onderhoud tot een grote renovatie. Altijd met een persoonlijke benadering en veel flexibiliteit. Alles met het doel om u te ontzorgen. Specialist op het gebied van onderhoud en renovaties. Wij zorgen voor maximaal comfort. Om dit te bereiken installeren we met de allernieuwste technieken. Goed onderhoud is ook belangrijk voor de duurzaamheid van installaties. Het streven is een goed functionerende installatie met een laag energieverbruik. Graag adviseren wij u op onze diverse werkgebieden: sanitair, zinkwerken, dakwerken, verwarming en duurzaamheid.