58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Woonhuis Bavel

aangepast tot hotelsfeer en kwaliteit

Voor de verbouwing van de eerste verdieping, hadden we een heel plan opgesteld wat voldeed aan het plan van eisen, wat opgesteld was door de binnenhuisarchitect. Bij ons vooroverleg samen met de aannemer, de architect en de opdrachtgevers, kwam een compleet uitgewerkte tekening op tafel om ook aansluitend de begane grond mee te verbouwen. Op de zolder na, welke we een aantal jaren terug al eens hadden gerenoveerd, was de hele woning dan aangepast aan deze tijd.

We hebben in het grootste deel van de woning vloerverwarming aangebracht. In de verbouwde ruimte op de begane grond zijn design radiatoren geïnstalleerd ter ondersteuning van de vloerverwarming. De ketel hing in de ruimte waar de master bedroom kwam. Deze hebben we verplaatst naar de vliering. Tegelijkertijd hebben we de ketel vervangen en de bestaande slimme regeling overgezet.

{"arrow":"true","pagination":"true","speed":"300","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","loop":"true","slide_to_show_3d":"3","slide_show_ipad_3d":"2","slide_show_tablet_3d":"1","slide_show_mobile_3d":"1","slide_to_scroll_3d":"1","auto_stop":"false","centermode_3d":"true","space_between_3d":"0","depth":"20","modifier":"20"}

Verder hebben we de gehele badkamer gerenoveerd en nog een volwaardige badkamer met toilet bijgemaakt op de eerste verdieping. Beide badkamers zouden niet misstaan in een luxueus design hotel. Het toilet hebben we ook gerenoveerd en er is een nieuwe keuken geïnstalleerd. De keuken is voorzien van een heet water en gefilterd koud water (Cube) Quooker, wat tevens als bruisend water getapt kan worden.

De samenwerking met de vaste partijen van de opdrachtgever heeft zich in het verleden meerdere malen bewezen. Ook hier heeft het team de behoorlijke (tijds-)druk doorstaan. De complimenten ook  voor de opdrachtgevers voor de goede zorgen voor onze mensen.

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Nous installatie, 57 jaar vakmanschap, 57 jaar passie voor installatie. Installatiewerk voor particulieren en bedrijven in Breda en omstreken. Bij ons kunt u rekenen op een vakkundige installatie, waarbij wij altijd van uw wensen uitgaan. Bij ons kunt u terecht voor het kleinste onderhoud tot een grote renovatie. Altijd met een persoonlijke benadering en veel flexibiliteit. Alles met het doel om u te ontzorgen. Specialist op het gebied van onderhoud en renovaties. Wij zorgen voor maximaal comfort. Om dit te bereiken installeren we met de allernieuwste technieken. Goed onderhoud is ook belangrijk voor de duurzaamheid van installaties. Het streven is een goed functionerende installatie met een laag energieverbruik. Graag adviseren wij u op onze diverse werkgebieden: sanitair, zinkwerken, dakwerken, verwarming en duurzaamheid.