60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Werken onder hoogspanning

Uiteraard volgens de strenge eisen

Onze mensen komen op heel veel verschillende locaties. Elke klant en elke locatie is uniek, dit is een onderdeel van ons werk wat het uniek maakt en uitdagend houdt. Onlangs hebben we ook op een hoogspanningsverdeelstation mogen werken. Je kunt je voorstellen dat de protocollen voor de veiligheid veel verder gaan dan de uiteraard benodigde VCA. We zijn er dan ook trots op dat we als team van NOUS Installatie dit hebben mogen bereiken. En hoe het begon….

We werden gebeld door een vaste relatie van ons met een probleem betreffende een hemelwaterafvoer. Bij de bouw waren er vierkante hemelwaterafvoeren toegepast van 70x70mm welke knullig op de grondriolering waren aangesloten. De principaal had al meerdere partijen benaderd en geen passend antwoord gekregen. We hebben voorgesteld de hemelwaterafvoeren te voorzien van verzinkt stalen ondereinden welke we wel passend, en met de originele hulpstukken, konden aansluiten op de grondriolering. De overgang konden we dan ook netjes onder het maaiveld maken, de rest konden we handhaven wat ook een kostentechnisch goed voorstel bleek. Dit voorstel werd goedgekeurd en uiteindelijk hebben we alle hemelwaterafvoeren op het complex mogen herzien.

Bij de montage van de eerste twee afvoeren waren ze zeer content met het resultaat echter was er één maar…. De ondereinden moesten afgewerkt worden met een coating op kleur i.p.v. de standaard gegalvaniseerde afwerking. Als je één oplossing kunt bedenken kun je uiteraard hier ook in meedenken. We hebben alle gegalvaniseerde onderdelen laten coaten bij onze coater, uiteraard (je raad het al) volgens het strenge protocol welke gesteld werd aan de coating. Wij danken onze opdrachtgever voor het aanbrengen van een uitdaging welke we dus niet uit de weggaan.

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Het ambacht loodgieter is ontstaan uit het waterdicht maken van daken met lood. Begin twintigste eeuw waren er nog helemaal geen gas- en water technische installaties. De eerste water- en afvoerleidingen werden gemaakt uit lood, uiteraard door deze vakman. Het woord loodgieter is zo ontstaan door het gieten van stroken lood waarmee buizen waterdicht werden gemaakt. Uiteindelijk kwam er gasgestookte tapwater en verwarmingsinstallaties welke ook onder de discipline van de bredere installateur vielen. De installaties, sanitair en dakbedekking hebben een enorme vlucht gemaakt tot aan de duurzame installaties welke we vandaag de dag kennen. Vanaf het begin zit deze kennis binnen ons bedrijf en wordt van generatie op generatie monteurs overgedragen. Tot op de dag van vandaag worden door ons de meest moderne installaties gemaakt met het respect voor het mooie ambacht!