60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Welness

Keihard werken om te kunnen ontspannen

Elke opdracht is uniek. Maar wat als je een hele mooie “schuur” in je achtertuin hebt waar je ruimte in over hebt en graag relaxed… Dan turn je deze ruimte om tot een geheel complete welness ruimte. Zo mochten we met onze aannemer en rest van zijn bouwteam aan tafel om hierin mee te denken. Er lag al een wensenlijstje zoals een sauna, douche en voorruimte om te relaxen. Buiten werd er ook een douche gewenst, een koud water kantelemmer en een hot tub.

De ruimte was al voorzien van een gas-, water- en elektra aansluiting. In 2021 wordt er vaak gesproken om van het gas af te gaan. We hebben hier, samen met de elektricien, de mogelijkheden bekeken om diverse installaties elektrisch te voeden. Gezien de grote hoeveelheid benodigde stroom is ervoor gekozen het warmwater en verwarming toch uit te voeren met een combiketel. Uiteraard hebben we ook mechanische ventilatie opgenomen, deze wordt aangestuurd door de relatieve vochtigheid.

Doordat de ruimte opnieuw ingedeeld werd was er ruimte om installaties toe te passen welke je in een bestaande situatie niet zo snel toepast. Zo werd in deze gekozen voor de toepassing van een muurgoot. Het douchewater verdwijnt in de muur i.p.v. in een doucheput of drain. Zo sta je nooit op een rooster. En het is nog eens mooi voor het zicht, zeker als de tegelzetter zijn vak verstaat!

Al met al is er met vereende kracht keihard gewerkt om uiteindelijk dit mooie resultaat te bereiken. Vanaf nu zijn alle technische mensen weg en is het de tijd voor de eigenaren om lekker te genieten van het comfort en alle rust. Geniet ervan!

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Het ambacht loodgieter is ontstaan uit het waterdicht maken van daken met lood. Begin twintigste eeuw waren er nog helemaal geen gas- en water technische installaties. De eerste water- en afvoerleidingen werden gemaakt uit lood, uiteraard door deze vakman. Het woord loodgieter is zo ontstaan door het gieten van stroken lood waarmee buizen waterdicht werden gemaakt. Uiteindelijk kwam er gasgestookte tapwater en verwarmingsinstallaties welke ook onder de discipline van de bredere installateur vielen. De installaties, sanitair en dakbedekking hebben een enorme vlucht gemaakt tot aan de duurzame installaties welke we vandaag de dag kennen. Vanaf het begin zit deze kennis binnen ons bedrijf en wordt van generatie op generatie monteurs overgedragen. Tot op de dag van vandaag worden door ons de meest moderne installaties gemaakt met het respect voor het mooie ambacht!