60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Verbouwing begane grond

Het mooiste en beste resultaat door een goed bouwteam

Op uitnodiging en onder het genot van koffie hebben we de wensen besproken met onze klanten van een voorgenomen verbouwing van de gehele begane grond. Wat bij hen begonnen was met een verbouwing van het toilet is uiteindelijk een hele verbouwing van de begane grond geworden. Als je dan toch gaat verbouwen….

Zowel de aannemer als wij hebben de wensen en mogelijkheden besproken. Hieruit hebben we een raming opgesteld voor de totale kosten. De bewoners kenden gelukkig het werk van onze vakmensen, waardoor het vertrouwen er meteen al was. Het voorgestelde plan werd dus ook uitgewerkt en zo uitgevoerd.

We hebben het verwarmingssysteem van de begane grond vervangen voor complete vloerverwarming, inclusief een speciale verdeler t.b.v. de stadsverwarming. Hierbij zijn dus alle radiatoren en opbouw cv-leidingen in één keer kunnen komen te vervallen, wat gelijk een ander zicht geeft. De bewoners wilden heel graag een houten vloer terug. Qua warmteoverdracht hebben we geadviseerd keramisch parket te nemen (keramische tegels met houtmotief). Deze vloer heeft zo goed als geen weerstand, een houten vloer altijd. Op het moment dat we deze portfolio uitwerkten, was het al een paar maanden later. De bewoners zijn zeer blij met de vloer: “mooi, ideaal en zeker ook voor het onderhoud met de honden”. Ook hebben we de stadsverwarming voorziening (warmte en tapwater) vervangen voor een moderne meng injectie unit. Deze unit zorgt met zijn modulerende regeling voor een lage aanvoertemperatuur en goed tapwatercomfort. De unit hebben we geconstateerd met een modulerende wifi-thermostaat. Deze thermostaat hebben we gelijk uitgebreid met de aansturing van diverse zones (ruimten).

Verder hebben we het toilet gerenoveerd en de wasmachine en droger opgesteld op een verhoging. Zoals je op de foto’s kunt zien, houdt het maken van de verhoging wel wat in, maar het geeft enorm veel gebruikersgemak en nog extra opslagruimte onder de machines op de koop toe. Het sanitair van het toilet hebben we samen uitgezocht. Dit hebben we tot op het laatste moment nog kunnen wijzigen, aangezien er net een matzwarte toiletzitting op de markt was en een matzwarte bedieningsplaat met coating tegen de vette vingers. Ook dit werkt en blijft er netjes uit zien!

Ook in de keuken hebben we mee mogen denken met het sanitair. Er is een composiet spoelbak toegepast met grafiet kleur en een bijpassende keukenmengkraan met zeeppomp. Tot op de dag van vandaag hebben ze geen spijt van deze keuze. Wat verder wel technische mooi is, is de recirculatie afzuigkap. Hij is te zien op de foto’s boven de kookplaat. Misschien maar goed dat we er bij zeggen dat het een afzuigkap is…

Het geselecteerde bouwteam heeft hun samenwerking en kwaliteit bewezen. In bouwteam (geselecteerde vakmensen bij elkaar) verband zijn we ervan overtuigd dat je het beste resultaat krijgt. Oordeel zelf!

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Het ambacht loodgieter is ontstaan uit het waterdicht maken van daken met lood. Begin twintigste eeuw waren er nog helemaal geen gas- en water technische installaties. De eerste water- en afvoerleidingen werden gemaakt uit lood, uiteraard door deze vakman. Het woord loodgieter is zo ontstaan door het gieten van stroken lood waarmee buizen waterdicht werden gemaakt. Uiteindelijk kwam er gasgestookte tapwater en verwarmingsinstallaties welke ook onder de discipline van de bredere installateur vielen. De installaties, sanitair en dakbedekking hebben een enorme vlucht gemaakt tot aan de duurzame installaties welke we vandaag de dag kennen. Vanaf het begin zit deze kennis binnen ons bedrijf en wordt van generatie op generatie monteurs overgedragen. Tot op de dag van vandaag worden door ons de meest moderne installaties gemaakt met het respect voor het mooie ambacht!