60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Toilet

Het was even passen en meten

Bij een klant kregen we een reparatie verzoek voor het herstellen van een lekkage aan de wastafelmengkraan en toilet. Dit zijn onze dagelijkse werkzaamheden. Door onze monteur is de wastafelmengkraan vervangen. De lekkage van het toilet was een andere uitdaging. De toiletcombinatie was gedateerd en ook het keramiek van de pot was gescheurd. Om de manchet te vervangen was het risico te groot. De eigenaar had zelf ook al het idee dat er wat zou moeten gebeuren aan het toilet.

Zo waren er ook wensen voor een verhoogde toiletpot. Nu is er al geen toiletpot tegenwoordig meer te krijgen met een extra afvoer aansluiting laat staan een verhoogde toiletpot. Als je ons een beetje kent zoeken we tot dat we een oplossing kunnen hebben (uiteraard zijn we wel afhankelijk van de verkrijgbare materialen). We hebben een optie gevonden. In deze optie kon ook de fontein behouden blijven zoals de bewoonster nadrukkelijk wenste.

De enige concessie welke we moesten doen was om de afvoer, welke zich nu onder het toilet bevond, naar achter te brengen. We zouden dan een verhoogde toiletpot kunnen selecteren met een achteruitlaat. Deze konden we dan weer aansluiten met een aansluitbocht voorzien van een extra aansluiting. Hierdoor konden we de afvoer van de fontein weer netjes aansluiten. Het mooiste was dat de eigenaar gelukkig nog voldoende tegels in zijn bezit had om de vloer te herstellen.

Na akkoord hebben we de werkzaamheden gepland met onze aannemer. Uiteindelijk heeft de tegelzetter ook de koker in het toilet, naar wens van de opdrachtgever, betegeld. In drie dagen hebben we het conform onze planning af kunnen werken. De complimenten aan onze monteur welke de situatie goed had bekeken en uiteindelijk met veel pas en meetwerk netjes en naar tevredenheid van de klant heeft kunnen uitvoeren.

Gaat niet bestaat (bijna) niet, toch maar weer bewezen.

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Het ambacht loodgieter is ontstaan uit het waterdicht maken van daken met lood. Begin twintigste eeuw waren er nog helemaal geen gas- en water technische installaties. De eerste water- en afvoerleidingen werden gemaakt uit lood, uiteraard door deze vakman. Het woord loodgieter is zo ontstaan door het gieten van stroken lood waarmee buizen waterdicht werden gemaakt. Uiteindelijk kwam er gasgestookte tapwater en verwarmingsinstallaties welke ook onder de discipline van de bredere installateur vielen. De installaties, sanitair en dakbedekking hebben een enorme vlucht gemaakt tot aan de duurzame installaties welke we vandaag de dag kennen. Vanaf het begin zit deze kennis binnen ons bedrijf en wordt van generatie op generatie monteurs overgedragen. Tot op de dag van vandaag worden door ons de meest moderne installaties gemaakt met het respect voor het mooie ambacht!