60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Sanitair werken

In een eerder bewezen team

We kregen een uitnodiging van een bijzondere relatie. Voor deze relatie hebben we meerdere malen privé gewerkt, bij hun eigen VvE en in zijn vriendenkring. Uiteraard leggen we graag uit wie we zijn en waar we voor staan. Uiteraard is het heel prettig als we al gelijk met vertrouwen mogen beginnen met een volgende opdracht.

We kregen de vraag om in een nieuw aangekocht appartement diverse sanitair werken te bekijken. We begonnen met het toilet. Hierin stond een duoblok opgesteld, het bijzondere was dat heel deze combinatie verwerkt was in de tegels. Netjes om te zien maar om te werken…. De vraag was om alleen nieuw sanitair te plaatsen. We hebben, indien de afvoer goed uit zou komen, voorgesteld het toilet aan te passen tot een wandcloset. Onze handige relatie heeft de koker netjes gedemonteerd. De situatie leende zich ervoor om een wandcloset te plaatsen.

Verder wenst onze klant het wastafelmeubel te vervangen en de douchewand. Voor het vervangen van het wastafelmeubel is er natuurlijk legio keuze en altijd een passende te vinden wat ook naar wens is van de klant. De douchewand was lastiger. Boven de bestaande douchewand zat een koker waardoor we geen moderne douchewand konden toepassen aangezien de douchewanden tegenwoordig allemaal hoger zijn. We hebben onze vaste leverancier gebeld en zij hadden gelukkig nog een douchewand in het assortiment wat niet in Nederland maar wel in het buitenland verkocht werd. Gelukkig wilde zij medewerking verlenen dit voor ons uit te leveren. Uiteraard hebben we de vieze kitranden van de douchehoek gelijk mee vervangen.

Gezien de huidige markt en de schaarste van grondstoffen en producten zorgden ervoor dat het geduld van onze klant op de proef werd gesteld. Nadat alles compleet was hebben we een afspraak gemaakt. De uitdaging was ook nog dat het, het enige toilet was in het appartement waar onze klant al zijn intrek had gedaan. Alles moest dus keurig op elkaar afgestemd worden. Onze mensen hebben dit keurig beetgepakt, na het stellen van het reservoir heeft onze handige relatie de laminaat vloer doorgetrokken tot in het toilet, ook is de toiletombouw afgewerkt met hetzelfde laminaat. Hierdoor konden we in de middag het wandcloset afmonteren en het toilet bedrijfsklaar opleveren. Gelijktijdig is onze andere collega begonnen met het wastafelmeubel en de douchewand. Aansluitend hebben we het fontein vervangen en alles netjes afgekit.

Fijn te horen als iedereen tevreden is over het plan van aanpak, de samenwerking, de uitvoering en het resultaat. Ook een compliment van onze monteur voor onze hulpmonteur. Fijn te horen dat er als een team gewerkt is.

Wat hebben we toch een mooi en afwisselend vak!

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Het ambacht loodgieter is ontstaan uit het waterdicht maken van daken met lood. Begin twintigste eeuw waren er nog helemaal geen gas- en water technische installaties. De eerste water- en afvoerleidingen werden gemaakt uit lood, uiteraard door deze vakman. Het woord loodgieter is zo ontstaan door het gieten van stroken lood waarmee buizen waterdicht werden gemaakt. Uiteindelijk kwam er gasgestookte tapwater en verwarmingsinstallaties welke ook onder de discipline van de bredere installateur vielen. De installaties, sanitair en dakbedekking hebben een enorme vlucht gemaakt tot aan de duurzame installaties welke we vandaag de dag kennen. Vanaf het begin zit deze kennis binnen ons bedrijf en wordt van generatie op generatie monteurs overgedragen. Tot op de dag van vandaag worden door ons de meest moderne installaties gemaakt met het respect voor het mooie ambacht!