60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Sanitair specialist

Voor elke situatie een maatwerk oplossing

Op uitnodiging van een aannemer hebben we samen een oplossing bekeken voor douchehoeken. Het was een vaste relatie van onze aannemer. Ze waren opzoek naar een structurele aanpak van de hoeken in verband met meerdere lekkages. Het betreft een vleugel van een complex met verhuur appartementen. Om de douchehoeken momenteel waterdicht te houden we was er reeds één douchehoek afgeplakt met folie… echt geen overbodige luxe dus!

We hebben ter plaatse een bouwkundige oplossing bekeken voor de douchehoeken. Aangezien we nog niet eerder bij deze klant gewerkt hadden wisten we niet precies wat de verwachtingen en wensen van de klant waren. Na de opname heb ik de aannemer gebeld en de optie aangedragen voor het plaatsen van complete douchecabines. Met deze combinaties hadden we reeds al meerdere goede ervaringen opgedaan. De aannemer vertelde dat dit eigenlijk precies was wat de opdrachtgever in zijn hoofd had.

 

Zoals gezegd hadden we reeds al goede ervaringen met deze combinaties, we hadden zelfs al een intern benoemd specialist binnen ons bedrijf. Samen met hem hebben we de bestaande situaties bekeken, hierbij hebben we geconstateerd dat we de laagste versie van de douchebak konden toepassen. Zogezegd zo gedaan. Na deze gewaardeerde opdracht van onze aannemer voor ZES douchecabines, kan niemand meer ontkennen dat onze Dirk een specialist is!

Na een aantal weken hebben we de aannemer nog gesproken, welke zijn principaal nog gesproken had. Ze waren erg content met de oplossingen en de manier waar erop was gewerkt. Al prachtig maar we kregen ook nog te horen dat als er iets was op ons gebied, dat ze ons wisten te vinden.

Bijna vergeten maar daags na het gereedkomen van bovenstaande klus hadden we nog een douchecombinatie gepland. Aan ervaring met de cabines geen gebrek maar hier was de situatie een uitdaging zoals u ook kunt zien op de foto’s. Deze douchehoek was zo slecht dat zelfs de tegels van de muur kwamen. Als je heel goed kijkt op de foto zie je dat onze monteur dit keurig hersteld heeft. Gezien het leidingwerk onder de douchebak konden we hier niet de laagste douchebak toepassen. De complimenten ook voor Bianca voor de strakke planning!

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Het ambacht loodgieter is ontstaan uit het waterdicht maken van daken met lood. Begin twintigste eeuw waren er nog helemaal geen gas- en water technische installaties. De eerste water- en afvoerleidingen werden gemaakt uit lood, uiteraard door deze vakman. Het woord loodgieter is zo ontstaan door het gieten van stroken lood waarmee buizen waterdicht werden gemaakt. Uiteindelijk kwam er gasgestookte tapwater en verwarmingsinstallaties welke ook onder de discipline van de bredere installateur vielen. De installaties, sanitair en dakbedekking hebben een enorme vlucht gemaakt tot aan de duurzame installaties welke we vandaag de dag kennen. Vanaf het begin zit deze kennis binnen ons bedrijf en wordt van generatie op generatie monteurs overgedragen. Tot op de dag van vandaag worden door ons de meest moderne installaties gemaakt met het respect voor het mooie ambacht!