60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Samenwerking deel_I

Wij als hoofdaannemer

Als u mogelijk deze foto’s goed bekijkt herkent u mogelijk dit dak. We hebben eerder, na een storm, dit dak hersteld. Toen was er maar een klein hoekje (20×20 meter) als een papiertje omgevouwen. Vanaf toen zijn de plannen voor een nieuw dak begonnen.

Het betreft een dak van een woonwinkel. In een woonwinkel moet natuurlijk altijd goed licht zijn. Met de oude lampen kwam hierbij heel veel warmte vrij. Deze lampen zijn voor de duurzaamheid vervangen voor energie besparende led lampen. Hierdoor moest de verwarming harder werken om de ruimte te verwarmen. We hebben toen de optie besproken om het niet geïsoleerde dak gelijktijdig te isoleren, wat natuurlijk de stookkosten enorm zal drukken.

Het nadeel van deze isolatie is ook besproken. Als de warmte nu eenmaal binnen zit in de winkel dan gaat hij er niet zo makkelijk meer uit. Uiteraard kun je dit weer koelen d.m.v. een airco maar beter is om er zoveel mogelijk voor te zorgen dat de warmte buiten blijft, wat uiteraard het minste energie kost. Dit kon het meest optimale met de Carrara dakbedekking. Deze dakbedekking heeft een reflectie waarde van maar liefst 82%. Om aan te geven hoe speciaal deze dakbedekking is, een bitumen met standaard wit granulaat heeft een reflectie factor van 34%, laat staan een grijze of een zwarte bedekking. Door de hoge reflectie verhoogt het thermische rendement van de isolatie, daalt de oppervlakte temperatuur van het dak waardoor het ook nog eens langer meegaat. Bijgaand de folders van de dakbedekking zodat hij het met eigen ogen kunt zien.

Klik op de brochure om deze te openen
Klik op de brochure om deze te openen

In onze opdracht heeft de aannemer de dakranden verhoogd en nieuwe afdekkappen rondom aangebracht om de dakranden af te werken.

Nu is het natuurlijk allemaal prachtig, al die voordelen en het mooie zicht (strak blauwe lucht tegen de witte bedekking) maar op de witte dakbedekking zit in combinatie met de isolatie ook nog eens behoorlijk subsidie! Dat maakt het kijken hierna nog mooier, toch?

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Het ambacht loodgieter is ontstaan uit het waterdicht maken van daken met lood. Begin twintigste eeuw waren er nog helemaal geen gas- en water technische installaties. De eerste water- en afvoerleidingen werden gemaakt uit lood, uiteraard door deze vakman. Het woord loodgieter is zo ontstaan door het gieten van stroken lood waarmee buizen waterdicht werden gemaakt. Uiteindelijk kwam er gasgestookte tapwater en verwarmingsinstallaties welke ook onder de discipline van de bredere installateur vielen. De installaties, sanitair en dakbedekking hebben een enorme vlucht gemaakt tot aan de duurzame installaties welke we vandaag de dag kennen. Vanaf het begin zit deze kennis binnen ons bedrijf en wordt van generatie op generatie monteurs overgedragen. Tot op de dag van vandaag worden door ons de meest moderne installaties gemaakt met het respect voor het mooie ambacht!