58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Project badkamers en toiletten

luxe voor iedereen

We zijn al decennialang huisinstallateur in de commerciële verhuur wijk in het mooie Ypelaar (de wijk waar we zelf ook gevestigd zijn). Tijden en wensen veranderen. Dit zag ook onze opdrachtgever (vastgoedbeheerder). De ruime huizen zijn voorzien van 4 slaapkamers, een grote zolderkamer en een inpandige badkamer. De opdrachtgever had zelf bedacht om aan de huidige woonwensen te voldoen: de badkamer op te offerte tot ruime inloopkast, welke bereikbaar vanuit de master bedroom en een inloopkast bereikbaar vanuit de overloop. Veel mensen zullen jaloers zijn op deze inloopkasten! De opdrachtgever heeft ons gevraagd mee te denken aan de invulling van de nieuw te creëren badkamer.

{"arrow":"true","pagination":"true","speed":"300","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","loop":"true","animation_flex":"slide","slide_to_show_flex":"1","max_slide_to_show_flex":"1","slide_to_scroll_flex":"1","slide_margin_flex":"0","slide_width_flex":"0","start_slide_flex":"0","ticker_hover_flex":"true","height_auto_flex":"false","random_start_flex":"false","caption":"false"}

We hebben meerdere voorstellen in 3D uitgewerkt voor onze opdrachtgever. Hieruit is het voorstel, wat we tot op de dag van vandaag maken, uitgekozen. De badkamer is enorm ruim van opzet en voorzien van een wastafel, uitgerust met twee was plekken, een ligbad, een inloopdouche en een toiletcombinatie. Voor het toilet hadden we het toentertijd revolutionaire reservoir Monolith voorgesteld. Dit reservoir heeft in de afgelopen jaren meerder designprijzen gewonnen. Het strakke reservoir en douchewand maken de badkamer bovendien erg onderhoudsvriendelijk.

In het project worden ook de toiletten en de keukens gerenoveerd. Gelijktijdig worden er aan de achterzijde vorstvrije buitenkranen toegepast. Ook hier heeft de huurder geen omkijken naar. De woningen zijn erg gewild en terecht!

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Nous installatie, 57 jaar vakmanschap, 57 jaar passie voor installatie. Installatiewerk voor particulieren en bedrijven in Breda en omstreken. Bij ons kunt u rekenen op een vakkundige installatie, waarbij wij altijd van uw wensen uitgaan. Bij ons kunt u terecht voor het kleinste onderhoud tot een grote renovatie. Altijd met een persoonlijke benadering en veel flexibiliteit. Alles met het doel om u te ontzorgen. Specialist op het gebied van onderhoud en renovaties. Wij zorgen voor maximaal comfort. Om dit te bereiken installeren we met de allernieuwste technieken. Goed onderhoud is ook belangrijk voor de duurzaamheid van installaties. Het streven is een goed functionerende installatie met een laag energieverbruik. Graag adviseren wij u op onze diverse werkgebieden: sanitair, zinkwerken, dakwerken, verwarming en duurzaamheid.