58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Ons eigen kantoor

Duurzame update

Bij een bedrijf van deze tijd hoort ook een werkplek van deze tijd. De tijd was aangebroken om ons kantoor en onze kantine te moderniseren. Van tevoren hadden we alle bedrijfsprocessen al zover mogelijk gedigitaliseerd, zodat we aan een computer genoeg hadden en niet afhankelijk waren van papier en ordners. De bedrijven gaan 24/7 door, zodat we tijdelijk vanuit ons magazijn en woonhuis gewerkt hebben.

We hebben de wanden van het kantoor geïsoleerd en voorzien van wandverwarming of snel gezegd “knuffelmuren”. Op de warmtebeeld foto is goed te zien wat de verschillende temperaturen zijn van de diverse oppervlaktes. Door toepassing van dit droogbouw systeem konden we binnen enkele weken alweer ons kantoor inrichten en hier weer comfortabel vanuit werken.

{"arrow":"true","pagination":"true","speed":"300","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","loop":"true","animation_flex":"slide","slide_to_show_flex":"1","max_slide_to_show_flex":"1","slide_to_scroll_flex":"1","slide_margin_flex":"0","slide_width_flex":"0","start_slide_flex":"0","ticker_hover_flex":"true","height_auto_flex":"false","random_start_flex":"false","caption":"false"}

We hebben gelijktijdig de combiketel vervangen voor een nieuwe combiketel, uitgevoerd met een concentrische rookgasafvoer/luchttoevoer (buis in buis). Deze ketel is aangepast om te werken met het lage temperatuurafgifte systeem, zonder tussenkomt van een terug mengsectie en circulatiepomp. Verder hebben we CO₂ gestuurde ventilatie aangebracht. Deze werkt dus alleen als we aan het werk zijn en de regeling merkt dat de luchtkwaliteit achteruitgaat. Hierdoor besparen we energie, terwijl we niet inleveren op comfort. Sterker nog: we gaan er op vooruit.

We hebben verder een nieuwe keuken en ook hebben we uiteraard de toiletruimtes gerenoveerd. Ondanks dat we geen echte showroom hebben, hebben we al meerdere malen hetzelfde sanitair uit onze toiletruimte verkocht en ook hadden we al een klant welke dezelfde keuken zou willen.

Om het kantoor eigen te maken hebben we de ingang voorzien van allerlei kleuren geprepatineerd, geëtst zink en uiteraard koper. De lamp en de kapstok hebben we gemaakt uit rvs-buis met persfittingen, zoals we dagelijks vele gebruiken.

Benieuwd naar onze werkplek of geïnteresseerd in onze diensten? We nodigen u graag uit op ons kantoor. We kunnen u dan ook het een en ander laten zien, zoals de Honeywell EVO klimaatregeling, EVO beveiliging, CO₂ sturing van de ventilatie, sanitair en dergelijke. De koffie staat voor u klaar!

 

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Nous installatie, 57 jaar vakmanschap, 57 jaar passie voor installatie. Installatiewerk voor particulieren en bedrijven in Breda en omstreken. Bij ons kunt u rekenen op een vakkundige installatie, waarbij wij altijd van uw wensen uitgaan. Bij ons kunt u terecht voor het kleinste onderhoud tot een grote renovatie. Altijd met een persoonlijke benadering en veel flexibiliteit. Alles met het doel om u te ontzorgen. Specialist op het gebied van onderhoud en renovaties. Wij zorgen voor maximaal comfort. Om dit te bereiken installeren we met de allernieuwste technieken. Goed onderhoud is ook belangrijk voor de duurzaamheid van installaties. Het streven is een goed functionerende installatie met een laag energieverbruik. Graag adviseren wij u op onze diverse werkgebieden: sanitair, zinkwerken, dakwerken, verwarming en duurzaamheid.