60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Ons eigen kantoor

Duurzame update

Bij een bedrijf van deze tijd hoort ook een werkplek van deze tijd. De tijd was aangebroken om ons kantoor en onze kantine te moderniseren. Van tevoren hadden we alle bedrijfsprocessen al zover mogelijk gedigitaliseerd, zodat we aan een computer genoeg hadden en niet afhankelijk waren van papier en ordners. De bedrijven gaan 24/7 door, zodat we tijdelijk vanuit ons magazijn en woonhuis gewerkt hebben.

We hebben de wanden van het kantoor geïsoleerd en voorzien van wandverwarming of snel gezegd “knuffelmuren”. Op de warmtebeeld foto is goed te zien wat de verschillende temperaturen zijn van de diverse oppervlaktes. Door toepassing van dit droogbouw systeem konden we binnen enkele weken alweer ons kantoor inrichten en hier weer comfortabel vanuit werken.

We hebben gelijktijdig de combiketel vervangen voor een nieuwe combiketel, uitgevoerd met een concentrische rookgasafvoer/luchttoevoer (buis in buis). Deze ketel is aangepast om te werken met het lage temperatuurafgifte systeem, zonder tussenkomt van een terug mengsectie en circulatiepomp. Verder hebben we CO₂ gestuurde ventilatie aangebracht. Deze werkt dus alleen als we aan het werk zijn en de regeling merkt dat de luchtkwaliteit achteruitgaat. Hierdoor besparen we energie, terwijl we niet inleveren op comfort. Sterker nog: we gaan er op vooruit.

We hebben verder een nieuwe keuken en ook hebben we uiteraard de toiletruimtes gerenoveerd. Ondanks dat we geen echte showroom hebben, hebben we al meerdere malen hetzelfde sanitair uit onze toiletruimte verkocht en ook hadden we al een klant welke dezelfde keuken zou willen.

Om het kantoor eigen te maken hebben we de ingang voorzien van allerlei kleuren geprepatineerd, geëtst zink en uiteraard koper. De lamp en de kapstok hebben we gemaakt uit rvs-buis met persfittingen, zoals we dagelijks vele gebruiken.

Benieuwd naar onze werkplek of geïnteresseerd in onze diensten? We nodigen u graag uit op ons kantoor. We kunnen u dan ook het een en ander laten zien, zoals de Honeywell EVO klimaatregeling, EVO beveiliging, CO₂ sturing van de ventilatie, sanitair en dergelijke. De koffie staat voor u klaar!

 

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Het ambacht loodgieter is ontstaan uit het waterdicht maken van daken met lood. Begin twintigste eeuw waren er nog helemaal geen gas- en water technische installaties. De eerste water- en afvoerleidingen werden gemaakt uit lood, uiteraard door deze vakman. Het woord loodgieter is zo ontstaan door het gieten van stroken lood waarmee buizen waterdicht werden gemaakt. Uiteindelijk kwam er gasgestookte tapwater en verwarmingsinstallaties welke ook onder de discipline van de bredere installateur vielen. De installaties, sanitair en dakbedekking hebben een enorme vlucht gemaakt tot aan de duurzame installaties welke we vandaag de dag kennen. Vanaf het begin zit deze kennis binnen ons bedrijf en wordt van generatie op generatie monteurs overgedragen. Tot op de dag van vandaag worden door ons de meest moderne installaties gemaakt met het respect voor het mooie ambacht!