58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Design badkamer

met behoud van vloer en comfort

De bestaande, originele badkamer van onze relatie was reeds al jaren bij ons bekend. In de loop der jaren hadden we deze badkamer al meerdere malen hersteld en opgewaardeerd met bijvoorbeeld een wandcloset. Ondanks dat alles functioneel was, was de wens geboren om de badkamer te vernieuwen en op te waarderen naar de mogelijkheden en design van deze tijd. De familie is naar onze showroom gegaan met hun wensen. Binnen de mogelijkheden, welke we van tevoren in onze showroom kenbaar gemaakt hadden, is er het benodigde design sanitair uitgezocht.

{"arrow":"true","pagination":"true","speed":"300","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","loop":"true","animation_flex":"slide","slide_to_show_flex":"1","max_slide_to_show_flex":"1","slide_to_scroll_flex":"1","slide_margin_flex":"0","slide_width_flex":"0","start_slide_flex":"0","ticker_hover_flex":"true","height_auto_flex":"false","random_start_flex":"false","caption":"false"}

Samen met de bouwkundige aannemer van onze klant, hebben we deze badkamer mogen realiseren. Kenmerkend aan de badkamer is de toepassing van het Monolith reservoir wat in tegenstelling tot het inbouwreservoir voor een veel subtieler design zorgt in de badkamer. Verder is er één grote douchebak toegepast, welke loopt over de gehele breedte van de badkamer. Hierdoor kon de mooie bestaande, donkerbruine houten kwaliteitsvloer, welke al doorliep op de eerste verdieping, ook in de badkamer gehandhaafd blijven. Om ruimte te besparen, is er een mooie schuifdeur toegepast zonder kozijn, welke geheel in de muur is verwerkt. Er is geen mooiere compliment dan hierna nog de opdracht mogen ontvangen voor het renoveren van het toilet op de begane grond.

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Nous installatie, 57 jaar vakmanschap, 57 jaar passie voor installatie. Installatiewerk voor particulieren en bedrijven in Breda en omstreken. Bij ons kunt u rekenen op een vakkundige installatie, waarbij wij altijd van uw wensen uitgaan. Bij ons kunt u terecht voor het kleinste onderhoud tot een grote renovatie. Altijd met een persoonlijke benadering en veel flexibiliteit. Alles met het doel om u te ontzorgen. Specialist op het gebied van onderhoud en renovaties. Wij zorgen voor maximaal comfort. Om dit te bereiken installeren we met de allernieuwste technieken. Goed onderhoud is ook belangrijk voor de duurzaamheid van installaties. Het streven is een goed functionerende installatie met een laag energieverbruik. Graag adviseren wij u op onze diverse werkgebieden: sanitair, zinkwerken, dakwerken, verwarming en duurzaamheid.