58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
58 JAAR
VAKMANSCHAP
58 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

CV-ketel en boiler

flinke verduurzaamd met gas

De installatie was altijd onderhouden door onze collega. Deze collega is helaas failliet gegaan. Via mond-tot-mondreclame is de familie bij ons terecht gekomen. In een mooie technische ruimte stonden de cv-ketel en boiler opgesteld. Beide toestellen waren openverbrandingstoestellen en nog voorzien van een waakvlam. We hebben de installatie eerst nog een paar jaar mogen onderhouden. Hierna hebben we de installatie mogen vervangen door een gesloten combiketel, welke voorzien is van een loadboiler, welke ook zorgt voor een CW6 (hoogste comfort op warmwater).

{"arrow":"true","pagination":"true","speed":"300","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","loop":"true","animation_flex":"slide","slide_to_show_flex":"1","max_slide_to_show_flex":"1","slide_to_scroll_flex":"1","slide_margin_flex":"0","slide_width_flex":"0","start_slide_flex":"0","ticker_hover_flex":"true","height_auto_flex":"false","random_start_flex":"false","caption":"false"}

Gek genoeg heeft de nieuwe installatie dezelfde capaciteit als de bestaande installatie. Zonder comfort in te leveren, is de nieuwe installatie alleen veel zuiniger voor het milieu (uitstoot) en in het energieverbruik. Door alleen al het ontbreken van twee waakvlammen, is er al een besparing van ongeveer 300m³ gas, bij een prijs van € 0,60 geeft dit per jaar al een besparing van € 180,00. Een energierekening is niet fijn, maar we weten zeker dat komende energierekening toch een glimlach kan opleveren. Verder is het toestel voorzien van een nieuwe drukbalans dak doorvoer, waardoor het niet alleen een gesloten toestel is, maar ook een gesloten systeem. De installatie is aangepast van open installatie naar een gesloten installatie. Hierdoor kan er geen zuurstof toetreden tot de installatie. Zoals geadviseerd hebben we ook een vuilfilter met magneet mogen toepassen. Na een aantal maanden bleek dat een koppeling op de wisselaar is gaan lekken, uiteraard hebben we dit meteen netjes hersteld.

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Nous installatie, 57 jaar vakmanschap, 57 jaar passie voor installatie. Installatiewerk voor particulieren en bedrijven in Breda en omstreken. Bij ons kunt u rekenen op een vakkundige installatie, waarbij wij altijd van uw wensen uitgaan. Bij ons kunt u terecht voor het kleinste onderhoud tot een grote renovatie. Altijd met een persoonlijke benadering en veel flexibiliteit. Alles met het doel om u te ontzorgen. Specialist op het gebied van onderhoud en renovaties. Wij zorgen voor maximaal comfort. Om dit te bereiken installeren we met de allernieuwste technieken. Goed onderhoud is ook belangrijk voor de duurzaamheid van installaties. Het streven is een goed functionerende installatie met een laag energieverbruik. Graag adviseren wij u op onze diverse werkgebieden: sanitair, zinkwerken, dakwerken, verwarming en duurzaamheid.