60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Creëren tweede badkamer

Een goed plan in overleg goed ingevuld

Op uitnodiging zijn we geweest bij een zeer goed voorbereide klant. Het idee van de zolder was reeds uitgewerkt. Tevens was er al bekeken dat de zolderkamer (en trapopgang) voorzien moest worden van grote dakkapellen.

De wens was om de bestaande zolderkamer tevens te gaan gebruiken als tweede badkamer. De bestaande kamer was reeds voorzien van een wasmachine aansluiting en wastafelcombinatie. Onder de nieuwe dakkapel hebben we voorgesteld een standaarddouchehoek te voorzien. Deze heeft voor deze situatie meerdere voordelen, zo biedt deze gelijk een waterdichte, mooie en functionele oplossing. In eerste instantie hadden we voorgesteld om een kastenwand tussen de douche en de wastafel op te nemen zodat er helemaal geen bouwkundige ingreep nodig was. Gelukkig konden we het plan nog net op tijd bij sturen aangezien de dakkapel in de praktijk net iets anders uitkwam. De tussengeplaatste kasten zijn komen te vervallen en hier is toch een bouwkundige wand opgetrokken. Aan de ene zijde is er de inloopdouche combinatie gecreëerd en aan de andere zijde een compleet wastafelmeubel met spiegel en verlichting.

Dat er goed door onze opdrachtgever over nagedacht is zie je aan het resultaat. Alles is mooi op elkaar afgestemd. Een aanwinst voor de woning en een prachtig om de donkere balken bij de donkere wanden van de douchecabine te zien. Uiteraard is er ook aan de ventilatie gedacht. We hebben een afzuigkanaal kunnen creëren boven de douche, deze wordt keurig geschakeld door een extra draadloze schakelaar zodat deze los van de schakelaar in de badkamer op de eerste verdieping kan worden geregeld.

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Het ambacht loodgieter is ontstaan uit het waterdicht maken van daken met lood. Begin twintigste eeuw waren er nog helemaal geen gas- en water technische installaties. De eerste water- en afvoerleidingen werden gemaakt uit lood, uiteraard door deze vakman. Het woord loodgieter is zo ontstaan door het gieten van stroken lood waarmee buizen waterdicht werden gemaakt. Uiteindelijk kwam er gasgestookte tapwater en verwarmingsinstallaties welke ook onder de discipline van de bredere installateur vielen. De installaties, sanitair en dakbedekking hebben een enorme vlucht gemaakt tot aan de duurzame installaties welke we vandaag de dag kennen. Vanaf het begin zit deze kennis binnen ons bedrijf en wordt van generatie op generatie monteurs overgedragen. Tot op de dag van vandaag worden door ons de meest moderne installaties gemaakt met het respect voor het mooie ambacht!