60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Badkamer met bijzondere afmetingen

de beperkte mogelijkheden goed ingevuld

Van een relatie kregen we de opdracht mee te denken voor het renoveren van de badkamer van een studenten woning. De badkamer had nogal heel bijzondere maten. Hij was erg smal, behoorlijk diep en ontzettend hoog. In eerste instantie was er gedacht om een nieuwe badkamer op het grote dakterras verder uit te bouwen. Er is zelfs hiervoor een ontwerp gemaakt door een architect. Uiteindelijk is toch besloten om de bestaande badkamer te renoveren. We hebben hiervoor het meest passende sanitair geselecteerd. Aangezien alles passen en meten was, hebben we voorgesteld om de werkzaamheden uit te voeren op basis van regie. Onze opdrachtgever snapte dit en vond dit een goed en eerlijk plan.

Het inbouwframe van het toilet is in de muur verwerkt. Om waterdichtheid te garanderen wilden ze graag een douchebak toegepast hebben. Gezien de niet standaard breedtemaat en het niet haaks zijn van de ruimte hebben we een douchevloer(bak) geselecteerd. Deze is door onze collega’s keurig op maat gemaakt. Een dappere klus voor de mannen om met een slijptol een douchebak op maat te maken! Uiteindelijk is hierdoor een ruime inloop douche ontstaan van 1,4 meter diep en ongeveer 95 cm breed. Dat is nog eens een mooie douche! Uiteraard afgewerkt met een functionele thermostatische douchemengkraan.

We hebben een platte en smalle radiator geselecteerd. De hoogte was natuurlijk geen probleem. Door het selecteren van een hoge radiator werd de hoogte van de hoge ruimte mooi gebroken.

Uiteindelijk zijn de studentes erg blij met deze update van hun badkamer. Gezien dat alles keurig en strak is uitgevoerd hebben ze nog minder poetswerk om de badkamer netjes te onderhouden.

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Het ambacht loodgieter is ontstaan uit het waterdicht maken van daken met lood. Begin twintigste eeuw waren er nog helemaal geen gas- en water technische installaties. De eerste water- en afvoerleidingen werden gemaakt uit lood, uiteraard door deze vakman. Het woord loodgieter is zo ontstaan door het gieten van stroken lood waarmee buizen waterdicht werden gemaakt. Uiteindelijk kwam er gasgestookte tapwater en verwarmingsinstallaties welke ook onder de discipline van de bredere installateur vielen. De installaties, sanitair en dakbedekking hebben een enorme vlucht gemaakt tot aan de duurzame installaties welke we vandaag de dag kennen. Vanaf het begin zit deze kennis binnen ons bedrijf en wordt van generatie op generatie monteurs overgedragen. Tot op de dag van vandaag worden door ons de meest moderne installaties gemaakt met het respect voor het mooie ambacht!