60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Badkamer 2.0

Goed doen wat de vorige aannemer niet voor elkaar kreeg

Op uitnodiging kregen we het verzoek een badkamer te renoveren. We stapten de badkamer binnen en toen moest ik in eerste instantie denken “wat kom ik hier doen”…. totdat de bewoners begonnen te vertellen.

De badkamer was een aantal jaren oud, maar de eigenaren liepen dagelijks tegen heel veel niet gebruikelijksvriendelijke zaken aan. Als je dit dagelijks hebt, dan gaat het uiteraard snel vervelen. Zo was de nieuwe badkamervloer op de bestaande (vloer(en)) gelegd waardoor je al gelijk een hoge instap hebt. Verder was er een hele mooie maatwerk inloop douchewand geplaatst tot het plafond met in het midden een inloop. Deze zorgde voor enorm weinig bewegingsvrijheid in de badkamer. De wastafel was design maar bij het minste water spatte deze over de rand heen. Zaken waar je pas bij gebruik als gebruiker achter komt. De renovatie van deze badkamer had maar liefst 13 weken in beslag genomen..??

We hebben de kans mogen krijgen om een nieuwe invulling te geven aan de badkamer. Om te beginnen hebben we de vloeren verwijderd tot aan de constructievloer en deze opnieuw zo laag mogelijk opgebouwd. Verder hebben we meer bewegingsvrijheid gecreëerd door een draaibare inloopdouchewand toe te passen. Bij gebruik van de douche draai je hem open en na het douchen doe je hem mooi dicht, zodat je de ruimte van de douche kan benutten. Uiteraard lukt dit alleen met een goede afstemming van de douchewand, het afschot van de vloer en de doucheput/drain. We hebben met deze oplossing al vele mensen blij kunnen maken (het zou bijna NOUS-wand moeten heten ????). Verder hebben we een functionele wastafel en een spoelrandloos toilet toegepast. De kranen zijn uitgevoerd met rvs-finish en voorzien van de laatste ontwikkeling, de smartcontrol (druk, draai, douche).

Wij danken de familie voor het vertrouwen wat we mogen hebben ontvangen voor het maken van deze badkamer en alle andere opdrachten.

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Het ambacht loodgieter is ontstaan uit het waterdicht maken van daken met lood. Begin twintigste eeuw waren er nog helemaal geen gas- en water technische installaties. De eerste water- en afvoerleidingen werden gemaakt uit lood, uiteraard door deze vakman. Het woord loodgieter is zo ontstaan door het gieten van stroken lood waarmee buizen waterdicht werden gemaakt. Uiteindelijk kwam er gasgestookte tapwater en verwarmingsinstallaties welke ook onder de discipline van de bredere installateur vielen. De installaties, sanitair en dakbedekking hebben een enorme vlucht gemaakt tot aan de duurzame installaties welke we vandaag de dag kennen. Vanaf het begin zit deze kennis binnen ons bedrijf en wordt van generatie op generatie monteurs overgedragen. Tot op de dag van vandaag worden door ons de meest moderne installaties gemaakt met het respect voor het mooie ambacht!