60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Aanpassing badkamer

Met alle denkbare disciplines

We zijn uitgenodigd om mee te denken voor het vervangen van een toiletcombinatie uitgevoerd met een verhoogde toiletpot en het aanpassen van instap van de douche. Samen met de opdrachtgever en zijn begeleidster hebben we de situatie bekeken. Over het toilet waren we snel uit, deze konden we voorzien van een toiletcombinatie met een verhoogde toiletpot.

In de badkamer was de wens om het muurtje onder de bestaande douchewand weg te halen zodat de instap makkelijker werd voor meneer. We hebben de situatie bekeken en hierop een voorstel gemaakt. Hierbij stond de bewoner en zijn begeleidster te kijken wat we hierin konden betekenen.

Als eerste moesten we het probleem van de doucheafvoer oplossen, deze liep namelijk alleen maar weg zonder dat het rooster op de put lag, dit is natuurlijk niet wenselijk. We hebben afgesproken dit gelijktijdig na te zien met het vervangen van de toiletcombinatie. Onze monteur had dit gelukkig zo gezien en hersteld zodat meneer dit nog even goed kon testen. Daarna hadden we een aannemer nodig om het wandtegelwerk te herstellen ter plaatse van de betegelde dorpel onder de bestaande douchewand. De wens was ook de vloer qua veiligheid en uiterlijk aan te passen. We hebben hier een vlokkenvloer in de gewenste kleur van de bewoner laten aanbrengen door een specialist.

Verder hebben we de defecte lamp boven de wastafel vervangen en de wasmachine aansluiting hersteld. Ook hebben we een schilder de wanden boven het tegelwerk en het plafond laten schilderen. Dit resultaat viel gelijk zo in de smaak dat de bewoner wenste dat we het toilet ook gelijktijdig meenamen. We hebben een douchestoel aangebracht en de standaard douchemengkraan vervangen voor een thermosstatische mengkraan zodat meneer zich ook niet kon verbranden. Uiteindelijk het pronkstuk, de douchewand, met het profiel op de grond zodat er een goede waterkering is maar een minimale instap voor de bewoner.

Al met al een heel geregel om alle benodigde partijen keurig achter elkaar in te plannen maar in 4 dagen is alles netjes en conform planning afgewerkt! Later hebben we ook nog de wastafelmengkraan mogen vervangen. Heel de badkamer is dus op alle vlakken opgewaardeerd voor een veilig gebruik.

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Het ambacht loodgieter is ontstaan uit het waterdicht maken van daken met lood. Begin twintigste eeuw waren er nog helemaal geen gas- en water technische installaties. De eerste water- en afvoerleidingen werden gemaakt uit lood, uiteraard door deze vakman. Het woord loodgieter is zo ontstaan door het gieten van stroken lood waarmee buizen waterdicht werden gemaakt. Uiteindelijk kwam er gasgestookte tapwater en verwarmingsinstallaties welke ook onder de discipline van de bredere installateur vielen. De installaties, sanitair en dakbedekking hebben een enorme vlucht gemaakt tot aan de duurzame installaties welke we vandaag de dag kennen. Vanaf het begin zit deze kennis binnen ons bedrijf en wordt van generatie op generatie monteurs overgedragen. Tot op de dag van vandaag worden door ons de meest moderne installaties gemaakt met het respect voor het mooie ambacht!