60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
60 JAAR
VAKMANSCHAP
60 JAAR
PASSIE VOOR INSTALLATIE
previous arrow
next arrow
Slider

Duurzaam

Goed voor de wereld en voor uw energierekening

Fossiele brandstoffen raken op. Hierdoor stijgen de energieprijzen. Om energiekosten te besparen, hoef je niet gelijk te denken aan het installeren van een warmtepomp. Energiebesparing begint bij simpele installatietechnische ingrepen waarbij de investering beperkt is en de energiebesparing relatief hoog. Het begint met het isoleren van cv-leidingen in onverwarmde ruimten. Verder kunt u hierbij al denken aan thermostatische radiator afsluiters in ruimten buiten de woonkamer. Het inregelen van de CV- en de ventilatie installatie kan vaak al een grote besparing opleveren, omdat je zorgt dat er niet meer dan noodzakelijk ingestopt wordt als bij het ontwerp bepaald. Regeltechnische de verwarming- of ventilatie installatie aanpassen. Dit kan vanaf een modulerende kamerthermostaat tot een vraag gestuurde cv- of ventilatieregeling. Het installeren van energiezuinige circulatiepompen en gelijkstroom ventilatieboxen.

Warmwaterbereiding is altijd voordeliger als het geschiedt door gasverwarming dan elektrisch. In sommige gevallen is er geen gas en dan zijn er altijd nog slimme elektrische boilers toe te passen of warmtepomp boiler waarbij een deel van de energie uit de buitenlucht komt. Nog maar niet te denken aan het toepassen van een zonneboiler: als de zonneboiler op temperatuur is, is het tapwater gratis. Dat is extra fijn onder de douche!

Zon thermische energie kun je heel makkelijk opslaan in een buffer waardoor het niet zoals bij PV-panelen op hetzelfde moment verbruikt moet worden. Het is zelfs mogelijk de energie op te slaan in een grote buffer zodat je, het hele niet zonnige seizoen, kunt genieten van warmte uit deze buffer! Het wordt nog mooier als je weet dat zon thermische energie met hetzelfde oppervlak meer dan twee keer zoveel energie oplevert als PV panelen.

Op het gebied van daken is het natuurlijk ook belangrijk dat deze goed geïsoleerd zijn.

Techniek kan ervoor zorgen dat je energie bespaart of zelf opwekt. Uiteraard gaat dit gepaard met een investering. Aangezien de rente laag is kan uw geld wel geld opbrengen door te investeren in deze techniek. Zie het wel als investering en uw bijdrage voor een beter milieu!

In verband met de garantie en aansprakelijkheid installeren we uitsluitend door ons geleverde materialen.

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

App ons! Bel ons! Afspraak

Nous installatie

Het ambacht loodgieter is ontstaan uit het waterdicht maken van daken met lood. Begin twintigste eeuw waren er nog helemaal geen gas- en water technische installaties. De eerste water- en afvoerleidingen werden gemaakt uit lood, uiteraard door deze vakman. Het woord loodgieter is zo ontstaan door het gieten van stroken lood waarmee buizen waterdicht werden gemaakt. Uiteindelijk kwam er gasgestookte tapwater en verwarmingsinstallaties welke ook onder de discipline van de bredere installateur vielen. De installaties, sanitair en dakbedekking hebben een enorme vlucht gemaakt tot aan de duurzame installaties welke we vandaag de dag kennen. Vanaf het begin zit deze kennis binnen ons bedrijf en wordt van generatie op generatie monteurs overgedragen. Tot op de dag van vandaag worden door ons de meest moderne installaties gemaakt met het respect voor het mooie ambacht!